zaterdag 22 maart 2008

mijn nieuwe liner

dit is mijn nieuwe liner, maar het is nog wel pijnlijk.
moet ik dus nog wel aan wennen.

De Introductie van de Iceross Seal-In Liner,
de eerste suspensie liner waar geen kniebandage bij nodig is
De nieuwe Iceross® Seal-In™ Liner is een nieuwe doorbraak in de liner-technologie van Ossur. Het is een revolutionaire liner met een ingebouwd hypobarisch sluitingsmembraan (HSM) dat een veilige, comfortabele suspensie geeft zonder een externe kniebandage. Doordat patienten met een onderbeen amputatie niet meer de beperkingen van een kniebandage ondervinden, zijn er belangrijke verbeteringen in de bewegingsvrijheid, met meer comfort en makkelijker onderhoud.
Iceross® Seal-In™ Liners hebben een ingebouwd hypobarisch sluitingsmembraan (HSM) dat zich aanpast aan de vorm van de binnenste kokerwand, waardoor een luchtdichte afsluiting ontstaat. Wanneer de Liner is aangerold en in de harde koker wordt geplaatst, zal de lucht door een distaal geplaatst uitstootventiel naar buiten worden geperst. De hypobarische toestand beneden het membraan verzekert een veilige suspensie van de prothese, zonder dat een externe kniebandage nodig is.
Door gebruik te maken van het Ossur uitstootventiel kan de prothese eenvoudig worden uitgetrokken, wanneer via het uitstootventiel lucht in de stompkoker wordt gebracht. De Seal-In liners zijn voorzien van een distale matrix welke speciaal is ontworpen voor het gebruik met het Seal-In concept.
Beneden het hypobarische sluitingsmembraan zal de druk altijd omgekeerd evenredig zijn aan de suspensiekracht die nodig is, waardoor een betere stabiliteit, comfort en controle verzekerd zijn.
De Iceross® Seal-In™ Liners zijn verkrijgbaar in de volgende configuraties:
Iceross® Seal-In™ Dermo® voor onderbeen
Iceross® Seal-In™ Stabilo voor onderbeen
Iceross® Transfemoraal Seal-In™ voor bovenbeen standaard
Iceross® Transfemoraal Seal-In™ voor bovenbeen conisch

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Osch
tel: 06 2052 1758 of kijk op onze website www.ossur.com

1 opmerking:

Metaaldetector zei

Wow, ingrijpend verhaal weer.